AnaSayfa > Güncel > BELEDİYEDE GÖREVDEN ALMALAR TAM BİR KOMEDİYE DÖNDÜ! İSMAİL BAŞEL, GÖREVDEN ALINDI..

BELEDİYEDE GÖREVDEN ALMALAR TAM BİR KOMEDİYE DÖNDÜ! İSMAİL BAŞEL, GÖREVDEN ALINDI..

Ereğli Belediyesinde müdürlerin görevden alınmaları tam bir komediye dönüştü..15 gün önce görevinden alınan müdür tekrar görevine döndürüldü. İşte son dakika gelişmeleri..

01.Ağustos.2014 Cuma 14:04
A A

Ereğli Belediyesinde son dakika gelişmeleri , bir Başkan Yardımcısı görevinden alınırken Temizlik İşleri Müdürlüğü görevine Metin Avcı getirildi.

Edindiğimiz bilgilere göre, Başkan Yardımcısı İsmail Başel bu görevinden alınarak Mezarlıklar Müdürlüğüne gönderildi. İsmail Başel’den boşalan Başkan Yardımcılığı görevine Ethem Özdemir başkan yardımcısı olarak atandı.
Bir önemli gelişmede, Temizlik İşleri Müdürlüğünde yaşandı. Yaklaşık 15 gün önce Temizlik İşlerine Müdür Vekili olarak atanan Levent Tiğin Kalyoncu bu görevinden alındı, Temizlik İşleri Müdürlüğüne, önce Huzur Evi Müdürü ardından yıllık iznindeyken Hal Müdürü yapılan eski müftü Metin Avcı getirildi.
15 gün önce göreve getirdikleri ve aldıklarını tekrar aynı görevlere getirerek tam bir komediye dönen belediyedeki son atamalarda, Selma Açıkgöz 15 gün önce alındığı görevine tekrar getirildi.
Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler