AnaSayfa > Güncel > Flaş.. Milletvekili Köktürk'ün Eşi İşyeri Basıp Tehditler Savurdu! İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Flaş.. Milletvekili Köktürk'ün Eşi İşyeri Basıp Tehditler Savurdu! İŞTE O GÖRÜNTÜLER

CHP’de son zamanlarda yaşanan sosyal medya savaşına Zonguldak CHP Milletvekili Ali İhsan Köktürk’ün eşi Gülgün Köktürk’ün de katılması ile yeni bir boyut kazanırken Bayan Köktürk, sosyal medya da Mv. Köktürk’ü eleştiren Şafak Topçu adlı vatandaşın işyerine giderek ‘SİZİ BİTİRECEĞİM’ dediği iddia edildi.

23.Temmuz.2014 Çarşamba 17:50
A A

Çaycuma Merkez ve beldeler de ciddi anlamda başarı sağlayan CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu’nun İl Başkanı Halil Furat’ın istemi ile görevden alınacağı söylemlerinin ardından tarafların destekçileri tarafından sosyal medya da başlayan sözlü tartışmalara CHP Zonguldak milletvekili Ali İhsan Köktürk’ün eşi Gülgün Köktürk’te dahil oldu.


22 Temmuz 10.20 sıralarında Şafak Topçu adlı vatandaşın işyerine giderek sosyal medya da yaptığı paylaşımlar üzerine tepki gösterip ‘siz benim kocamdan ne istiyorsunuz, sizin hepinizi bitireceğim’ şeklinde tehditler savurduğu ve taraflar arasında geçen bu tartışmanın işyeri güvenlik kameralarına yansıdığı öğrenildi.

İşyerinde gerçekleşen tartışma güvenlik kameralarına yansırken görgü tanıklarının da olduğu olay sonrası bir süre şok geçiren işyeri sahibi Şafak Topçu’nun hukuki yollardan Köktürk’ten şikayetçi olacağı bilgisine ulaşılırken şok kamera görüntüleri az sonra bu sayfadan KARİYER TV ayrıcalığı ile yayınlanacaktır.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler