AnaSayfa > Videolar > ‘ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLERİN YOLCU İNDİRME SORUNU ÇÖZÜLDÜ’

‘ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLERİN YOLCU İNDİRME SORUNU ÇÖZÜLDÜ’

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Yeni Şehirlerarası Otobüs terminalinde otobüs firmalarıyla yaptığı görüşmenin ardından bir açıklama yaparak; “Gülüç-Kepez arasında otobüs firmalarının yolcu inderme sorunları çözüldü. Artık, otobüs firmaları Potbaşı, Devrek yol ayrımı ve Carrefour karşısında yolcu indirebilecekler” dedi.

15.Ağustos.2018 Çarşamba 20:08
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni terminalin hizmete girmesiyle birlikte Karayolları Taşımacılık Kanununa göre ortaya çıkan otobüslerin yolcu indirme sorununun çözüldüğünü açıkladı.
Başkan Uysal, beraberinde belediye başkan yardımcıları ile birlikte Kdz.Ereğli Atatürk Şehirlerarası Otobüs Terminaline giderek otobüs firmalarının yetkilileriyle bir görüşme yaptı.
Gülüç – Kepez arasında yolcu otobüslerinin Karayolları Taşıma Kanununa göre ortaya çıkan yolcu indirme sorununun son zamanlarda vatandaşların da yoğun eleştirilerine neden olduğunu belirten Başkan Uysal, konunun taraflarıyla yaptıkları yazışma ve görüşmelerin sonuçlandığını belirtti.

3 NOKTADA YOLCU İNDİREBİLECEKLER
Başkan Uysal, otobüs firmalarının Gülüç-Kepez arasında 3 noktada yolcu indirebileceklerini açıklayarak; “Güzel Şehrimin güzel insanlarına ve özellikle şehirler arası otobüs firmaları ile şehrimize gelen yolcularımıza güzel bir haber vermek istiyorum. Yeni terminalimizin hizmet vermesiyle Gülüç-Kepez arasında Karayolları Taşımacılık Kanununa göre ortaya çıkan yolcu indirme sorununu aştık. Halkımızın da yoğun şikayetlerine yol açan konunun taraflarıyla yaptığımız yazışmalar sonuçlandı.Bugünde terminalimizdeki otobüs firmalarını ziyaret ederek görüşmelerimizi yaptık. Artık, otobüs firmaları güzergah üzerinde 3 noktada (Potbaşı - Devrek Yolayrımı ve Carrefour karşısında) yolcu indirebilecekler” dedi.
Başkan Uysal, terminal esnafını ve Terminal Taksi esnafını ziyaret ederken, terminaldeki yolcularla da bir süre sohbet etti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler