AnaSayfa > Güncel > SON DAKİKA..OĞUZ ÖZGEN ADLİYEDE...

SON DAKİKA..OĞUZ ÖZGEN ADLİYEDE...

Erdemir Eski Genel Müdürü ve MESS Başkanvekili Oğuz Özgen Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından Zonguldak Adliyesi'ne getirildi.

21.Aralık.2016 Çarşamba 11:08
A A

Ereğli'de faaliyet gösteren Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) Eski Genel Müdürü ve yönetim kurulu üyesi Oğuz Nuri Özgen'in de aralarında bulunduğu 4 şüpheli, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi. 

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüpheliler bu sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi. ERDEMİR Eski Genel Müdürü ve yönetim kurulu üyesi, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Başkanvekili Oğuz Nuri Özgen'in de aralarında bulunduğu şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler, Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarıldı.
2 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda aralarında mühendis, formen, güvenlik görevlisi ve işçilerin de bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan dört şüphelinin savcılıktaki sorgusu sürüyor. Şüphelilerin savcılıktaki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler