AnaSayfa > Güncel > ERDEMİR'DEN AÇIKLAMA: ZAFRAK, TABURCU EDİLECEK

ERDEMİR'DEN AÇIKLAMA: ZAFRAK, TABURCU EDİLECEK

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikası’ndan (Erdemir) yapılan açıklamada, iş kazası geçiren ardından Gebze’ye gönderilen Suat Zafrak’ın taburcu edilerek ilçeye döneceği bildirildi.

15.Nisan.2016 Cuma 11:29
A A

Erdemir’in bu konudaki açıklaması aynen şöyle:

“Erdemir tarafından Anadolu Sağlık Merkezine götürülerek tedavisi sağlanan Suat Zafrak’ın sağlık durumu hepimizi sevindirdi. Erdemir Sağlık Hizmetleri Koordinasyon ve Kontrol Müdürü Dr. Tamer Akın ile Çalışan İlişkileri Müdürü Güray Ünlüer tarafından, Suat Zafrak ve ailesi yerinde ziyaret edilerek bir kez daha geçmiş olsun dileğinde bulunuldu. Bu süreçte Erdemir’in her türlü ihtiyaç için yanlarında olduğu ifade edildi. Suat Zafrak cuma günü taburcu edilerek Ereğli’ye getirilecek.”

Bilindiği gibi Erdemir geçmiş yıllarda bu tür olaylarda sosyal sorumluluğunu yerine getiririr, yaralananların dışında, emekli de olsa vefat edenlerin cenazelerine katılıp çiçek gönderir, gazetelere de ilan verirdi. Erdemir, uzun yıllar sonra ilk kez bir işçisiyle ilgili geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler