AnaSayfa > Siyaset > SON DAKİKA GELİŞMESİ: SADETTİN ARSLAN, CHP'DEN İSTİFA ETTİ..

SON DAKİKA GELİŞMESİ: SADETTİN ARSLAN, CHP'DEN İSTİFA ETTİ..

CHP İl Genel Meclis Üyesi Sadettin Arslan, partisinin Milletvekili Ünal Demirtaş'ı ağır bir şekilde eleştirerek CHP'den istifa ettiğini açıkladı.

15.Ekim.2015 Perşembe 18:00
A A

1 KJasım seçimlerine doğru Ereğli CHP'de sıcak bir gelişme yaşandı.

CHP İl Genel Meclis Üyesi Sadettin Arslan, partisinin Milletvekili Ünal Demirtaş'ı ağır bir şekilde eleştirerek CHP'den istifa ettiğini açıkladı.

Sadettin Arslan, istifasına ilişkin şu açıklamayı yaptı;

'30 Mart 2014 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde, halkımızın desteğiyle Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi seçildim.

2000’li yılların başından itibaren gönül verdiğim ve her aşamasında çalışma içinde olduğum Cumhuriyet Halk Partisinin bölgemizde başarılı olması ve halkımızın teveccühünü alabilmek adına, verilen her görevi yerine getirmek için gece gündüz çabaladığım ortadadır.

7 Haziran Seçimleri sonrası ortaya çıkan sonuçlar sonrası ve akabinde 1 Kasım’da yapılacak olan Genel Seçimler süreci içerisinde partimizin Milletvekili adayı Ünal Demirtaş ile karşı karşıya kaldığımız sıkıntılar ve yaşadığımız gerçekler ışığında, artık Cumhuriyet Halk Partisinde, 30 Mart seçimlerinde hizmet etme sözü verdiğim halkımıza faydalı olamayacağım ortaya çıkmıştır.

7 Haziran seçimlerinde Partimizin Zonguldak Milletvekili adayı Ünal Demirtaş, seçimlerin hemen akşamında, bölgemizde çıkan sonuçların suçlusu olarak, kendisini değil bizleri görmüş olacak ki, bölge halkının oylarıyla seçilmiş partisinin İl Genel Meclis Üyesine, ‘Seninle görüşeceğiz’ diyerek, Cumhuriyet Halk Partisinde bugüne kadar şahit olmadığım bir üslup ve tavırla daha ilk günden bir  hesaplaşma içine girmiştir.

7 Haziran seçimleri sonrası, partimizin Milletvekilini, defalarca aramamıza rağmen, telefonlarımıza çıkmamış, partisinin İl Genel Meclis Üyesini yok saymıştır.

7 Haziran öncesi ve 1 Kasım seçimleri öncesi yapılan çalışmalarına ısrarla bizi dahil etmemiştir.

İl Genel Meclis Üyeleri, partilerin kırsalda olsun merkez de olsun, Milletvekilleriyle halkının arasında köprü vazifesi gören ve bölgesine hizmet getirmek için ulvi bir görevi üstlenen siyasi hizmetkarlardır. Hiçbir beklenti içinde olmadığımız bu görevi yürütürken, partimizin Milletvekili Ünal Demirtaş’ın, ‘Ben Genel Merkezin adayıyım’ edası içerisinde, halktan kopuk, ‘Çalışacaksanız parti için çalışın’ gibi yaklaşımlarıyla, bugüne kadar partiye gönül veren ve partisi için çalışan insanları dahi küstürerek, ‘Nasıl olsa ben Milletvekili seçilirim’ anlayışını Cumhuriyet Halk Partisinde yerleştirmiş, bizi Muhtarlarımız ve halkımız karşısında ‘oy’ isteyemez hale düşürmüştür.

Tüm bu gerçekler ışığında, 30 Mart 2014 seçimlerinde bize oylarıyla destek veren halkımız, parti örgütlerimiz ve Genel Merkezimizin affına sığınarak, Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla arz ederim.

Bölge halkımıza hizmet etme aşkımız ve şevkimizde hiçbir azalma olmadan İl Genel Meclis Üyesi olarak çalışmalarımı sürdüreceğimi bildirir, saygılar sunarım.'

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler