AnaSayfa > Güncel > EREĞLİ BELEDİYESPOR ŞAMPİYONAYA GALİBİYETLE BAŞLADI

EREĞLİ BELEDİYESPOR ŞAMPİYONAYA GALİBİYETLE BAŞLADI

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Oturarak Voleybol Türkiye Şampiyonası’nın ilk gün karşılaşmaları tamamlandı. İlk karşılaşmalarda kazananlar, Samsun, Karadeniz Ereğli, Adana ve Muş takımları oldu.

13.Haziran.2015 Cumartesi 17:13
A A

Karadeniz Ereğli’de düzenlenen Oturarak Voleybol Türkiye Şampiyonası, törenle başladı.
Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan şampiyonaya katılan tüm takımların katıldığı törende konuşan Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Oturarak Voleybol’dan Sorumlu AS Başkan Soner Yasak, ev sahibi Karadeniz Ereğli Belediyesi’ne teşekkür etti.
Yasak, tüm takımlar lig müjdesi vererek önümüzdeki sezondan itibaren oturarak voleybolunda Türkiye’de lig statüsünde oynanacağını söyledi.
Yasak, Pazar günü Ereğli’de yapılacak Bedensel Engelliler Yönetim Kurulu Toplantısında konunun detaylı olarak ele alınacağını belirtti.

İLK MAÇI SAMSUN EKSPES KAZANDI
Oturarak Voleybol Şampiyonası’nın ilk karşılaşmasını kazanan Konya Engelliler Spor Kulübü’nü 3-0 yenen Samsun Ekspres Engelliler Takımı oldu Samsun temsilcisi rakibini 25-10, 25-6 ve 25-6’lık setlerle 3-0 mağlup etti.

EREĞLİ BELEDİYE RAHAT KAZANDI
Türkiye şampiyonasının ev sahibi Karadeniz Ereğli Belediye Spor Oturarak Voleybol Takımı, ilk maçında Antalya Akdeniz Engelliler Spor Kulübüyle karşılaştı.
İlk sette rakibine sadece 5 sayı şansı veren ve seti 25-5 kazanan Ereğli Belediye Spor, ikinci sette de 25-10’la gülen taraftı. Eflatun beyazlılar son seti de 25-17 kazanarak salondan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.
Ereğli şampiyonadaki ikinci maçını 13 Haziran 2015 Cumartesi günü (yarın) saat 10:45’te Muş Bedensel Engeliler Takımı ile yapacak.

ADANA UMUDUN IŞIĞI KOLAY KAZANDI
Türkiye şampiyonasının gün içindeki üçüncü maçında kazanan Adana Umudun Işığı Engelliler takımı oldu. Adana temsilcisi karşılaştığı İskenderun Engeliler Kulübü’nü 25-9, 25-17 ve 26-24’lık setlerle 3-0 mağlup etti.
Bu arada Muş Bedensel Engelliler Takımı ile Diyarbakır Ortopedik Engelliler arasında oynanan günün son maçını rakibini 3-0’lık skorla yenen Muş Takımı aldı. Muş karşılaşmanın setlerini 25-6, 25-10 ve 25-5 kazandı.

ŞAMPİYONADA CUMARTESİ GÜNÜNÜN PROGRAMI
YER: Erdemir Kapalı Spor Salonu
Saat 09.30: Konya Engelliler Spor Kulübü-Adana Umudun Işığı Engelliler Spor Kulübü
Saat 10.45: İskenderun Engelliler Spor Kulübü-Samsun Ekpres Engelliler Spor Kulübü
Saat 12.00: Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü- Ereğli Belediye Spor Oturarak Voleybol
Saat 13.15: Antalya Akdeniz Engelliler Spor Kulübü- Diyarbakır Ortopedik Engelliler Spor Kulübü
Saat 14.30: Konya Engelliler Spor Kulübü- İskenderun Engelliler Spor Kulübü
Saat 15.45: Adana Umudun Işığı Engelliler Spor Kulübü- Samsun Ekpres Engelliler Spor Kulübü
Saat 17.00: Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü- Antalya Akdeniz Engelliler Spor Kulübü
Saat 18.15: Ereğli Belediye Spor Oturarak Voleybol- Diyarbakır Ortopedik Engelliler Spor Kulübü



Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler