AnaSayfa > Güncel > Ceylan'a son görev..

Ceylan'a son görev..

Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren yerel sanatçı 27 yaşındaki Ceylan Aygün'ün cenazesi toprağa verildi.

01.Haziran.2014 Pazar 13:39
A A

Ereğli-Alaplı karayolunun Göktepe mevkisindeki trafik kazasında yaralanan Aygün, kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmesinin ardından cenazesi, otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Aygün'ün cenazesi ilçeye bağlı Çaylıoğlu köyü Hacıosmanlar Mahallesindeki evine götürüldü. Burada yapılan duanın ardından Ceylan Aygün'ün cenazesi, Hacıosmanlar Camisi'nde kılınan namazın ardından köy mezarlığına defnedildi.

Bu arada Aygün'ün babası İhsan Aygün'ün kızının tabutuna sarılarak göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü. Cenaze törenine Aygün'ün ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Ceylan Aygün'ün, 2004-2005 yıllarında ilçedeki yerel gazetede muhabirlik yaptığı ve son 2 yıldır da bir otelde ses sanatçısı olarak çalıştığı öğrenildi.

Aygün'ün, sosyal paylaşım sitesinde Haşr Suresinin 24. ayeti, "O Allah ki, Yaratan'dır, (en güzel bir biçimde) kusursuzca var edendir, 'şekil ve suret' verendir. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir" ile 11 Mart'ta sahne aldığı otelde seslendirdiği "Ah yalan dünya" adlı şarkıyı paylaştığı görüldü.

Otelin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Ceylan Aygün'ün, sahnesini tamamlamasının ardından restoran bölümüne telefonla konuşarak girdiği, kasa bölümünde bir görevliyle bilgisayara bakmasının ardından otelden çıkarken iki kişiye el salladığı görülüyor.

Onur Aydın idaresindeki 74 AY 999 plakalı otomobil, Ereğli-Alaplı karayolunda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilmiş, kazada, sürücü Aydın ile araçtaki Derya Albayrak (28), Fevzi Ergil (35) ve Ceylan Aygün yaralanmıştı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler