AnaSayfa > Spor > ARKADAŞ DEDİĞİN BÖYLE OLUR..

ARKADAŞ DEDİĞİN BÖYLE OLUR..

1 ay önce trafik kazasında ölen Emre Cerrah'ın Pestilci Ortaokulunda ihtiyaç duyulan spor malzemelerini temin edeceğine dönük sözünü bugün arkadaşları yerine getirdi..

26.Aralık.2014 Cuma 19:02
A A

Ereğli'de, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 16 yaşındaki Emre Cerrah’ın verdiği sözü, arkadaşlarının yerine getirdiği bildirildi.

Cerrah’ın, ölmeden birkaç gün önce, Ereğli Pestilci Orta Okulunda ihtiyaç duyulan spor odası ve malzemelerini temin etme sözü verdiği ortaya çıktı.
Talihsiz öğrencinin, malzemelerin temini için arkadaşları Ayberk Aydın, Egemen Egeli ve İsmailcan Karadeniz ile görüşerek, aralarında toplayacakları para ile gerekli spor malzemelerini alma girişiminde bulundukları ancak akabinde kazanın meydana geldiği öğrenildi.
Cerrah’ın arkadaşları Aydın, Egeli ve Karadeniz, ölen arkadaşlarının sözünü yerine getirerek, okulda oluşturulan spor odasının bakımı ile tefrişatı ile temin ettikleri spor malzemelerini okul idaresine temin törenine katılan acılı baba Yücel Cerrah ise gözyaşlarını tutamadı.
Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, “Emre Cerrah Spor Odası” ismi verilen odanın açılışında yaptığı konuşmada, Cerrah’ın arkadaşlarının çabasından dolayı gurur duyduğunu belirterek, “Sağlığında beraberce yapmak daha iyi olurdu ama nasip böyleymiş. Biz Emre’nin adını yaşatmak adına gururlanıyoruz. Allah Rahmet eylesin. Üzülüyoruz ama elimizden bir şey gelmiyor. Bundan sonrada, çocuğumuzun adını yaşatmak için başka faaliyetler içinde bulunmayı da ümit ediyorum” dedi.
Üzerinde oğlunun fotoğrafı bulunan plaketi Müdür Korkmaz’ın elinden alan Baba Cerrah ise ağlayarak “Çok sağolun, konuşamıyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu. Korkmaz ile Cerrah’ın birlikte yaptığı açılışa merhum Cerrah’ın eğitim-öğrenim gördüğü Gülüç Anadolu Lisesi Müdürü Harun Bektaş, okul öğretmenleri katıldı.

-OLAY-
24 Kasım Öğretmenler gününde, Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’ın 16 yaşındaki oğlu B’nin kullandığı 67 LT 123 plakalı otomobil, Ereğli-Alaplı karayolunun Göktepealtı mevkisindeki virajı alamayarak takla atmış, Emre Cerrah yaşamının yitirirken araçta bulunan 5 öğrenci ise yaralanmıştı.

Haber-Foto: Şafak NEGÜZEL

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler