AnaSayfa > Asayiş > 'KESİK EL' CİNAYETİNDE ÜRPERTEN GERÇEK

'KESİK EL' CİNAYETİNDE ÜRPERTEN GERÇEK

Ereğli'deki ormanlıkta geçen yıl 9 Eylül'de cesedi bulunan 21 yaşındaki Gizem Tunç'un ellerinin öldürüldükten sonra bileklerinden kesildiği belirlendi.

01.Haziran.2014 Pazar 14:34
A A

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesinin talebi üzerineZonguldak Adli Tıp Şube Müdürlüğünce hazırlanan rapor, mahkemeye gönderildi.


Raporda Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığı Morg İhtisas Dairesinin 6 Ocak tarihli otopsiraporunun incelendiğini belirtilerek, dış muayenede maktulün saçları arasında yaprak ve ot parçaları, kulak içlerinde de larvalar bulunduğu kaydedildi.

Tunç'un sol kolunun ampute görümünde, kemik kenarlarının düzensiz olduğuna işaret edilen raporda, şu ifadelere yer verildi:

"Ampute cilt kenarlarında kanama ve ekimoz saptanmadığı, birinci parmağın bulunduğu sağ el bileğinin alt kısımdan diğer yapılarla ampute görünümünde olduğu, ekimoz ve kanama saptanmadı. Kişiye yapılan otopside elde edilen makroskopik ve misroskopik bulgularda kesi yerlerinde kanama, ekimoz, sıyrık gibi canlılık özelliklerinin bulunmadığı kayıtlı olduğundan, sorulduğu üzere el bileklerindeki kesilerin kişinin ölümünden sonra meydana geldiği kanaatini bildirir rapordur."

BİLEKLERİ ÖLDÜKTEN SONRA KESİLMİŞ

Gizem Tunç'un avukatı Yılmaz Efe, yaptığı açıklamada, raporda Tunç'un bileklerinin ölümünden sonra kesildiğinin tespit edildiğini belirterek, "Mahkemenin talep ettiği yazı dosyaya konulacak. Biz konuyu titizlikle takip ediyoruz, olayı gerçekleştiren kişi zaten suçunu itiraf etmiştir" diye konuştu.

Taksicilik yapan Murat Erdoğan'ın (29) cesedi, 9 Eylül 2013'te, Uzun Mehmet Mahallesi Radar mevkisindeki barakada, Gizem Tunç'un cesedi de yakınındaki ormanlık alanda bulunmuş, genç kızın iki elinin kesildiği belirlenmişti.

Olayla ilgili aranan zanlı Deniz Poyraz, Denizli'deki askeri birliğinde gözaltına alındıktan sonra, baba Ali Poyraz da "delilleri karartma ve kuvvetli suç unsuru bulunduğu" iddiasıyla tutuklanmıştı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler