AnaSayfa > Güncel > KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDE, MUSTAFA KILIÇ İÇİN SON GÖREV..

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDE, MUSTAFA KILIÇ İÇİN SON GÖREV..

BAŞKAN POSBIYIK: KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, İMAR İŞLERİNİN HAFIZASINI KAYBETTİ Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kılıç için Kdz. Ereğli Belediyesi’nde tören düzenlendi. Başkan Halil Posbıyık, büyük üzüntü içerisinde olduklarını belirterek; “Mustafa Kılıç Ereğli’ye çok hizmet etti. Hemen her karışında alın teri var. Bizler, belediye, Ereğli onu kaybetmekle imar işlerinin hafızasını kaybetti” dedi. Kdz. Ereğli Belediyesi çalışanları Kılıç’ı son yolculuğuna dualarla uğurladı.

14.Mayıs.2024 Salı 12:55
A A

Kdz. Ereğli Belediyesi’nde uzun yıllar İmar ve Şehircilik İşleri Müdürlüğü görevinde bulunan Başkan Danışmanı Mustafa Kılıç için ilk tören yıllarını verdiği Kdz. Ereğli Belediyesi’nde yapıldı.
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Kılıç’ın naaşı Kdz. Ereğli Belediyesi çalışanlarının göz yaşları içerisinde tören alanına getirildi. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık, oğlu Tuğberk Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, TSO Başkanı Arslan Keleş, çeşitli oda ve dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar, çalışanlar ve çok sayıda insanın hazır bulunduğu törende Belediye Başkanı Halil Posbıyık, duygu yüklü bir konuşma gerçekleştirdi.
Büyük üzüntü yaşayan Başkan Posbıyık, şunları söyledi:
“Bugün gerçekten çok üzüntülüyüz. Hiç beklemediğimiz büyük bir kaybımız var. Sadece bizim kaybımız değil, Ereğli’nin de kaybı büyük. Çok değerli bir arkadaşımızı kaybettik. O, Ereğli’ye çok hizmet etti. Hemen hemen Ereğli’nin her karışında alın teri vardır. Hizmetlerinden dolayı kendisine müteşekkiriz. Çok uzun zaman İmar işlerinin başında bulundu. Hatta emekli olduktan sonra danışman olarak onu tekrar devam ettirdik. Çünkü Ereğli’nin ve belediyemizin ona ihtiyacı vardı. Benim tabirimle o, Ereğli’nin imar işlerinin hafızasıydı. Bugün itibariyle Ereğli Belediyesi önemli bir hafızasını kaybetti. Çok önceki yıllardaki problemleri arşivde bulamazsak onda bulurduk, ona sorardık. Böyle değerli bir arkadaşımızdı. Aynı zamanda iyi bir aile babasıydı. Ailesine son derece düşkündü. Ereğli’deki ilişkileri çok iyiydi, herkes tarafından sevilirdi. Yani insan olmanın, adam olmanın bütün meziyetleri onun üzerinde toplanmıştı. Onu sevgiyle gönderiyoruz. Onu özleyeceğiz. Allah onu nur içerisinde yatırsın. Cennet kapılarını açsın. Ereğlimize verdiği hizmetlerden, ailesine verdiği hizmetlerden dolayı hep iyi yerde olsun. İnanıyorum öbür dünyada da iyi yerde yerini bulacaktır. Bütün Ereğli’ye sabırlar diliyorum, en başta ailesi olmak üzere eşine, çocuklarına, torununa başsağlığı diliyorum.”
Başkan Posbıyık’ın konuşmasının ardından din görevlileri tarafından dua edildi, helallik alındı. Kılıç’ın naşı Kestaneci Mezarlığı’nda defnedilmek üzere cenaze namazı için Bozhane camiine götürüldü.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler