AnaSayfa > Güncel > KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMUYOR

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMUYOR

Koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçe genelinde yoğun bir dezenfekte çalışması yapan ve koruma tedbirlerini artıran Kdz. Ereğli Belediyesi, sokak hayvanlarına da sahip çıkıyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü, 1 kedi evi ile 13 beslenme noktasında sokak hayvanlarının mama ve su ihtiyaçlarını günlük olarak karşılıyor. Özel günler nedeniyle çalışmalar daha da yoğunlaştırıldı.

25.Mart.2020 Çarşamba 14:43
A A

Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi, koronavirüs ile yoğun mücadelenin sürdüğü günlerde sokak hayvanlarına da sahip çıkıyor.

Olağan dönemlerde de sokak hayvanlarının aşılanması, beslenmesi konusunda düzenli olarak çalışan ekipler, virüs salgını nedeniyle çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Ekipler, ilçe genelindeki 1 kedi evi ve 13 beslenme noktasında hayvanların mama, yem ve su ihtiyaçlarını karşılıyor. Beslenme noktaları dışında kalan şehrin değişik yerlerine köpek ve kediler için ayrıca kuru mamalar bırakılıyor.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler