AnaSayfa > Güncel > ZONGULDAK’LI MUHTARLARDAN UYSAL’A ZİYARET..

ZONGULDAK’LI MUHTARLARDAN UYSAL’A ZİYARET..

Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ile Çaycuma, Devrek, Kozlu, Gökçebey, Alaplı ve Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanları Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

09.Kasım.2017 Perşembe 15:29
A A

Zonguldak bölgesi Muhtarlar Derneği Başkanları, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.
Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen, Devrek Muhtarlar Derneği Başkanı Muhterem Benli, Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda, Gökçebey Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Akdemir, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı ve Federasyon Genel Sekreteri Şükrü Kılıç, Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Başol ve Ereğli Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Yaman başkan Hüseyin Uysal’ı ziyaret ettiler.

İSTİŞARE ETTİLER..
Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Başkan Uysal’ın çalışmalarını takdirle izlediklerini belirterek; “Genel konular üzerinde istişare etmek için Başkanımızı ziyaret ettik. Çalışmalarını takdirle izliyoruz. Kdz.Ereğli’ye güzel hizmetleri var. Ayrıca Muhtarlarımıza tahsis ettiği dernek binası bence Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir yer. Kendisinin her zaman yanındayız. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
Başkan Uysal’da nazik ziyaretleri için muhtarlar dernekleri başkanlarına teşekkür ederek; “Muhtarlarımızın her zaman yanlarında olmayı sürdüreceğiz. Kdz.Ereğli’miz için Zonguldak’ımız için ne yapılması gerekiyorsa el birliğiyle gerçekleştirmek için mücadele edeceğiz” dedi.
Yaklaşık 2 saat süren istişare görüşmesinin ardından Başkan Uysal, misafirlerini öğle yemeğinde ağırladı.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler