AnaSayfa > Güncel > SÜLEYMAN ABİ'YE SON GÖREV..

SÜLEYMAN ABİ'YE SON GÖREV..

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden ilçenin tanınmış simalarından 3 çocuk babası Süleyman Sarmısak (67), yakınları, dostları ve arkadaşlarının omuzlarında Kdz.Ereğli Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

28.Ekim.2017 Cumartesi 20:13
A A

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı’nın önemli isimlerinden ve ilçenin tanınmış simalarından Süleyman Sarmısak son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir rahatsız olan ve tedavisini sürdürdüğü Ankara’da vefat eden; Ali, Hasan, Sabri ve Mustafa Sarmısak'ın ağabeyleri, Esin, Emre ve Ticaret ve Sanayi Odası eski personeli Erdinç Sarmısak'ın babası Süleyman Sarmısak (67) için önce Sarmısaklar Apartmanının önünde helallik alındı ardından Ali Molla Camisinde öğle namazından sonra cenaze töreni düzenlendi.

Buradaki Cenaze namazına Sarmısak’ın ailesi ve yakınları, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, TSO Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, MÜSİAD Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, Önceki Dönem Zonguldak Milletvekillerinden Fazlı Erdoğan, bazı il genel ve belediye meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Aynı saatlerde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtında resmi tören bulunduğu için alanda olan çok sayıda protokol üyeside şehir mezarlığına gelerek Sarmısak'ı son yolculuğuna uğurladı.

Haberci Ailesi olarak Süleyman Sarmısak'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler