AnaSayfa > Güncel > KAVAKLIK BAĞLANTI YOLU AÇILIYOR..

KAVAKLIK BAĞLANTI YOLU AÇILIYOR..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kavaklık Bağlantı yolu çalışmalarını yerinde takip etti, önümüzdeki haftadan itibaren yolun araç trafiğine açılacağını bildirdi.

08.Eylül.2017 Cuma 17:00
A A

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Gülüç-Kepez karayolunda yapılan çalışmaların ardından Kavaklık bölgesinden giriş ve çıkışlarda araçlar için büyük bir sorun haline gelen yan yol bağlantı çalışmaları Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın girişimleriyle çözülüyor.
Başkan Hüseyin Uysal, özellikle Devrek Yol ayrımı kavşağındaki köprü bölgesine giriş ve çıkışı sağlayacak Kavaklık yan yol bağlantı çalışmalarını yerinde takip etti.
Başkan Uysal, yolun önümüzdeki haftadan itibaren araç trafiğine açılacağını belirterek; “Kavaklık bölgesinden şehir merkezi istikametine gelmek isteyen araçlar, dönmek için Kepez deki kavşağa kadar gitmek zorunda kalıyorlardı. Halkımızın da isteği üzerine burada bir bağlantı yan yol yapımına başladık ve bugünde yaklaşık 1 kilometrelik alanda yolun asfaltlama çalışmalarına başladık. Pazartesi günü gibi çalışmalar bitmiş olacak. İnşallah önümüzdeki haftadan itibaren bağlantı yolunu araç trafiğine açmış olacağız” dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler