AnaSayfa > Güncel > “GENÇ, ZİNDE VE DİNAMİK BİR BELEDİYE”

“GENÇ, ZİNDE VE DİNAMİK BİR BELEDİYE”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti. Kaya; “Genç, zinde ve dinamik bir belediye gördüm” diyerek Başkan Uysal’a çalışmalarında başarılar diledi.

30.Mart.2017 Perşembe 18:08
A A

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığını ziyaret etti.
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, Kaya’yı belediye girişinde çiçekle karşıladı.
Daire müdürleri ve belediye personelini selamladıktan sonra Başkan Hüseyin Uysal’ı makamda ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Kdz.Ereğli Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Nöbetleri Anı defterini imzaladı.
Kendisini karşılamaya gelen kalabalık karşısında “Makam bereketli” diyen Kaya, yaptığı konuşmada; “Genç, zinde ve dinamik bir belediye gördüm” diyerek Başkan Hüseyin Uysal’a çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, ziyaretin anısına Kaya’ya çeşitli hediyeler takdim etti. AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, il genel ve belediye meclis üyeleri, Ak Parti teşkilat mensupları ile Ak Parti gönüllülerin katıldığı ziyaretin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Ereğli’den ayrıldı.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler