AnaSayfa > Güncel > TSO'DAN AÇIKLAMA VAR..

TSO'DAN AÇIKLAMA VAR..

Ereğli TSO'dan yapılan açıklamada, Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Özcan'ın görevden alındığı açıklandı.

07.Haziran.2016 Salı 8:52
A A

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, bir süre önce düzenlediği basın toplantısında kendisini ve Erdemir yönetimini istifaya davet eden ve Ereğli TSO seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Niyazi Özcan'ın yönetim kurulu üyeliğinin toplantılara katılmadığı gerekçesi ile sona erdirildiğini açıkladı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada verilen bilgiler şu şekilde: Toplantı yeter sayısını ve üyelerin toplantılara katılımını tespit etmek amacıyla oda muamelet yönetmeliğinin 20. maddesine göre genel sekreter tarafından tutulmakta olan hazirun cetvelinin tetkisi neticesinde, Yönetim Kurulu Üyesi Niyaz Özcan'ın yönetmelikte yazıldığı gibi yönetim kurulu toplantılarına katılmak üzere gelip hazirun cetvelini imzaladığı ancak toplantı açılmadan ayrılarak fiilen toplantıya iştirak etmediği tespit edilmesi üzerine konu yönetim kurulumuzun 6 Haziran 2016 tarihli oturumunda görüşülmüş olup, Muamelat Yönetmeliğinin 25. maddesi hükmüne amir olup, hazirun cetvelini imzalamış olmasına rağmen toplantılara katılmadığı için üyelikten çekilmiş sayılan Niyazi Özcan'ın yönetim kurulu üyeliği sona ermiştir. Odamızın hukuki temsilcisi Yönetim Kurulu Başkanıdır. bu itibarla Odamızı bağlayan ve ilzam eden her türlü işlemden, basına demeç vermek, toplantılar düzenlemek, açıklamalarda bulunmak veya odamızın adının geçtiği her türlü organizasyondan yönetim kurulu başkanı sorumludur. Başkanın görevde bulunmadığı dönemlerde ise bu iş ve işlemlerin başkan yardımcıları tarafından yürütülmesi esas olup, Niyazi Özcan'ın hangi sıfatla olursa olsun çeşitli tarihlerde gazete ve internet sayfalarında yaptığı açıklamaların odamızı hiçbir şekilde bağlamadığını bir kez daha kamuoyuna duyuruyoruz"

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler