AnaSayfa > Güncel > DEMİRTAŞ'A 2 AYRI GÖREV..

DEMİRTAŞ'A 2 AYRI GÖREV..

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve CHP TBMM Grup Disiplin Kurulu Üyeliği’ne seçildi.

30.Kasım.2015 Pazartesi 16:11
A A

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, TBMM İhtisas komisyonlarından Sağlık, aile, çalışma ve sosyal işler komisyonu ve CHP TBMM Grup disiplin kurulu üyeliğine seçildi.

Sağlık, aile, çalışma ve sosyal ilişkiler komisyonu; TBMM Başkanlığınca kendisine havale edilen çalışma ve iş hayatı, sosyal güvenlik, sağlık ve sosyal yardım konuları ile ailenin bütünlüğünün korunması ve benzeri konulardaki kanun ve tasarıları görüşüyor.

CHP Grubu adına komisyonda Ünal Demirtaş ile birlikte görev yapacak olan milletvekilleri Genel Başkan yardımcısı Yakup Akkaya, Prof Dr. Aytuğ Atıcı, Ali Yiğit, Çetin Arık ve Tur Yıldız Biçer oldu.

Komisyon üyeleri ilk toplantısını CHP TBMM grup toplantı salonunda gerçekleştirdi ve Grup sözcüsü olarak Prof Dr. Aytuğ Atıcı seçildi. 

CHP Milletvekili Ünal Demirtaş ayrıca TBMM Grup disiplin kurulu üyeliğine seçildi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler