AnaSayfa > Siyaset > ÇATUROĞLU, EL ÖPTÜ, DESTEK İSTEDİ..

ÇATUROĞLU, EL ÖPTÜ, DESTEK İSTEDİ..

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Genel Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını Kdz. Ereğli’de esnaf gezileri ile sürdürdü. Akşam saatlerinde ise İlçeye bağlı Şamlar, Davutlar ve Külah köylerinde halk ile bir araya gelen Çaturoğlu yoğun bir gün geçirdi.

16.Ekim.2015 Cuma 16:45
A A

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun şehir merkezi ve köylere gerçekleştirdiği seçim çalışmalarına AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, bazı il genel ve belediye meclis üyeleri ile AK Parti yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyeleri de eşlik etti.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Kdz. Ereğli çarşı merkezini gezerek, esnaflarla sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaretlerde Çaturoğlu, bazı mağazalardaki takım elbiseleri inceledi, fırınlardan simit alarak yanında bulunan partililere ikram etti.

Çaturoğlu, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, esnafların sorunlarının kendi sorunlarını olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Bugün programımızı Ereğli çarşı esnaflarına ayırdık. Cadde ve mahallelerde bulunan esnaflarımızın kapısını çaldık, hayırlı işler temenni etti. Malum ticaretin, ekonominin olmazsa olmazı esnaflardır. Esnafımızın sorunlarını meclise taşımak için dosyalarımızı, raporlarımızı hazırlamaya başladık. Toplumda önemli bir yeri ve karşılığı bulunan esnafların sorunları bizim sorunumuzdur. Üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Biz sadece seçim döneminde değil, sürekli olarak esnaflarımızla bir aradayız, olmaya da devam edeceğiz”

KÖY PROGRAMLARI GERÇEKLEŞTİRDİ

Çaturoğlu akşam saatlerine ise kalabalık heyet ile birlikte ilçeye bağlı Şamlar, Davutlar ve Külah köylerinde bulunan halk ile bir araya geldi, sorun ve isteklerini dinleyerek 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler