AnaSayfa > Güncel > EREĞLİ BELEDİYESPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

EREĞLİ BELEDİYESPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde, 8 takımın katılımıyla düzenlenen 4. Oturarak Voleybol Türkiye Şampiyonası sona erdi. Finalde Adana’yı 3-0 yenen Karadeniz Ereğli Belediyespor şampiyon oldu.

15.Haziran.2015 Pazartesi 14:15
A A

Karadeniz Ereğli’de düzenlenen Oturarak Voleybol Şampiyonası Erdemir Kapalı Spor Salonu’ndaki final maçının ardından yapılan kupa töreni ile sona erdi.
Şampiyonanın son gününde oynanan karşılaşmaları, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal ile Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Ahmet Ümit Uztürk, Oturarak Voleybol’dan Sorumlu AS Başkan Soner Yasak, Federasyon yetkilileri, Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, Ereğli Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda tanınmış sima ve vatandaşlar izledi.
SAZDAN ADAM KONSER VERDİ, SAMSUN ÜÇÜNCÜ OLDU Final maçı öncesi üçüncülük ve dördüncülük müsabakası oynandı. Samsun ve Muş takımlarını karşı karşıya götüren zorlu mücadeleyi 3-2 kazanan Samsun Ekpres Engelliler Spor Kulübü şampiyonanın 3.oldu.
Final maçı öncesi Sazdan Adam Grubu verdiği mini konserle sporseverleri coşturdu.

EREĞLİ BELEDİYESPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Ev sahipliği yaptığı Türkiye şampiyonasında 2 grup maçının yanı sıra, çeyrek ve yarı final karşılaşmalarında rakiplerine set vermeden 4 galibiyet alan Karadeniz Ereğli Belediyespor finaldeki rakibi Adana Umudun Işığı Engelliler Spor Kulübü’nü de 25-13, 26-24 ve 25-16’lık setlerle 3-0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.
Ekim 2014 sonunda kurulan ve ilk idmanını 1 Kasım 2014’te yapan Ereğli Belediyespor, böylece 8 aylık bir çalışmanın ardından ilk resmi organizasyonda kupaya uzanan takım oldu.

BAŞKAN UYSAL : “HEPİNİZ ŞAMPİYONSUNUZ” Kupa töreni öncesi konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, şampiyonaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek, “Böylesi bir şampiyonaya ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Benim gönlümde burada olan 8 takımda şampiyondur.” dedi.
Bu arada düzenlenen törende konuşan Federasyon Başkanı Ahmet Ümit Uztürk ve AS Başkan Soner Yasak kusursuz ev sahipliği yapan Ereğli Belediyesi’ne teşekkür etti.

TAKIMLARA KUPALARI VE MADALYALARI VERİLDİ
Konuşmaların ardından kupa törenine geçildi. İlk olarak şampiyonanın 4.’sü olan Muş’a madalyaları verilirken, şampiyona üçüncüsü Samsun, ikincisi Adana ve şampiyonu Ereğli Belediyespor’a kupa ve madalyaları Başkan Uysal, Uztürk ve Yasak tarafından verildi.



Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler