AnaSayfa > Siyaset > AK PARTİ'DE, SANDIK GÖREVLİLERİ EĞİTİLİYOR..

AK PARTİ'DE, SANDIK GÖREVLİLERİ EĞİTİLİYOR..

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan Genel Seçimlerde sandık başında görev yapacak partililere yönelik eğitim semineri başlatıldı.

17.Mayıs.2015 Pazar 15:30
A A

AK Parti’den bir dönem İl Genel Meclis Üyeliği yapan Av. Ahmet Köse tarafından slayt eşliğinde verilen eğitimleri, İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır da yakından takip

Verilen eğitimlerle ilgili açıklama yapan Köse, şunları söyledi:

“Seçim demek, AK Parti; çalışma demek, başarı demektir. Tek tek sandıkta görev yapan asıl üyelerimizin eğitimine başladık. Bu nedenle AK Parti olarak seçimde çalışacak görevlileri eğitiyoruz. Parti Teşkilatında, yaklaşık 10 saat, 20’li-40’lı gruplar halinde, genel merkezimizin hazırlatmış olduğu görselli slayt eşliğinde seçimde yapmaları gereken önemli unsurlara vurgu yaparak, bütün görevlileri eğitiyoruz. Bu nedenle, seçimde görevli olan arkadaşlarımızı görevleri hakkında bilgilendirme amaçlı bir toplantı ve eğitim semineri düzenliyoruz. Görev kâğıtlarını veriyoruz, sıkı bir şekilde bilgileri aktarıyoruz” dedi.

İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır da verilen eğitimlerde sandık görevlilerini yalnız bırakmıyor.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler