AnaSayfa > Güncel > ROMANLARIN GÜNÜNDE, ROMANLARA ŞOK: BELEDİYE ACEZE YARDIMLARINI KESTİ..

ROMANLARIN GÜNÜNDE, ROMANLARA ŞOK: BELEDİYE ACEZE YARDIMLARINI KESTİ..

Ereğli’de Batı Karadeniz Romanlar Derneğinin açılış günü Amfi Tiyatroda eğlenceli bir şekilde kutlandı.. Romanlar, günlerinde şok yaşadı.. Ereğli Belediyesi, Roman vatandaşlarında yararlandığı Aceze yardımlarını kesti.. Bunu duyan çok sayıda roman vatandaş geceye katılmadı..

16.Haziran.2014 Pazartesi 21:26
A A

Ereğli’de, yeni kurulan Batı Karadeniz Romanlar Derneği, açılışı nedeniyle bir etkinlik düzenledi.. Romanlar, bu günlerinde acı bir şok yaşadı. Romanların Ereğli Belediyesi tarafından verilen Aceze yardımları kesildi.

Haberi alan çok sayıda roman vatandaş, Ereğli Belediyesine akın etti. Roman vatandaşlara, Halil Posbıyık döneminde fakirlik belgesi karşılığında verilen 250 TL’lik yardımlar ‘Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfın’dan da yardım aldıkları gerekçesiyle yardımlarının kesildiği bildirildi.

Amfi Tiyatroda düzenlenen etkinlik öncesi yardımları belediye tarafından kesilen çok sayıda roman vatandaş tepki göstererek etkinliğe katılmadı.. Yardımlarının kesildiğinden habersiz olan bazı roman vatandaşlarıda günleri olduğu için göbek atıp kültürlerini doyasıya yansıttılar.

Romanların bu eğlencesine Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ve CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ile daire müdürleride katıldı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler