AnaSayfa > Güncel > BELEDİYEDEN KAYNAŞMA YEMEĞİ..

BELEDİYEDEN KAYNAŞMA YEMEĞİ..

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, düzenlenen kaynaşma yemeğinde belediye personeli ile bir araya geldi. “Yolumuz uzun, Kdz. Ereğli’yi bekleyen hizmetler var” diyen Uysal, “ Ben 7 gün 24 saat hizmet için yola çıktım. Bu yolda sizlerin özverisi ile Ereğli’yi daha iyi noktalara getireceğimize inanıyorum” dedi.

22.Şubat.2015 Pazar 16:06
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, düzenlenen kaynaşma yemeğinde belediye personeli ile bir araya geldi. Başkan Uysal’ın eşi Sevim Uysal ile katıldığı geceye, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, tüm birimlere bağlı personeller ve eşleri de katıldı.
Düzenlenen gecede personele hitap eden ve sözlerine “Bizlerin birlik ve beraberliği çok önemli. Bizler bir takımız, büyük bir aileyiz” diyerek başlayan Uysal, “Bundan böyle çeşitli vesileler ile zaman zaman bir araya geleceğiz. Sizler Ereğli için büyük bir özveri ile çalışıyorsunuz. Bunu izliyor ve görüyorum. Sizleri tebrik ediyorum“dedi.
Uysal sözlerini “Yolumuz uzun. Kdz.Ereğli’yi bekleyen hizmetler var. Ben 7 gün 24 saat hizmet için yola çıktım. Bu yolda sizlerin özverisi ile, Kdz. Ereğli’yi daha iyi noktalara getireceğiz” diyerek noktaladı.
Gecede Uysal’a tüm personel adına, 1850 yılında Rus gravür sanatçısı tarafından çizilen Ereğli’nin genel görünümü tablosu hediye edilirken, belediye personeli gece boyunca eğlendi.

 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler