AnaSayfa > Güncel > UYSAL, PAZAR YERİ ESNAFINA SESLENDİ; 'DERDİNİZ, BENİM DERDİMDİR'

UYSAL, PAZAR YERİ ESNAFINA SESLENDİ; 'DERDİNİZ, BENİM DERDİMDİR'

Ankara'dan dönen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, gün içindeki mesaisine çarşı içi ve Pazaryeri esnafını ziyaret ederek başladı.

13.Haziran.2014 Cuma 14:19
A A

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, çarşı içi esnafını gezip pazaryeri esnafı ile bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek ile birlikte, ilk olarak köylü pazarını gezen ve üreticilerin satış yaptığı yerleri denetleyen Başkan Uysal, esnafın daha rahat satış yapabilmesi için satış yerlerinin iyileştirilmesi konusunda gerekenin yapılacağının sözünü verdi.

Daha sonra Pazaryerindeki dükkân sahipleri ile bir araya gelen Uysal, mevcut pazar yerine yapılması planlanan proje çalışması ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Uysal burada yaptığı konuşmada, “Daha önce söylediğimiz gibi pazaryerini mevcut yerinde iyileştireceğiz. Bu konuda ekibimiz proje üzerinde çalışıyor. Kısa zamanda sizlerle geniş çaplı bir toplantı yapacağız. Bizler için sizlerin istekleri çok önemli. Sizin her türlü talebinizi değerlendireceğiz. Sizin derdiniz benim derdimdir. El ele vererek pazar yerindeki sorunları aşacağız.” dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler