AnaSayfa > Asayiş > EREĞLİ'DE 4 KİŞİ SOBADAN ZEHİRLENDİ..

EREĞLİ'DE 4 KİŞİ SOBADAN ZEHİRLENDİ..

Yunuslu köyünde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4 kişi, Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan 2 kişi, İzmit Derince'ye sevk edildi.

26.Kasım.2014 Çarşamba 17:23
A A

Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Yunuslu köyünde, sobadan zehirlenen 4 kişi Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan iki kişi İzmit Derince'ye sevk edildi.

Ereğli'ye bağlı Yunuslu köyünde meydana gelen olayda; akşam saatlerinde sobaya kömür atarak yatan Karabulut ailesi, sobadan sızan Karbonmonoksit gazından zehirlendi. Komşularının yardımı ile evden çıkarılan Melisa (10), Yasemin (15), Yeşim (17) ve Mert (2) Karabulut, olay yerine çağırılan ambulanslar ve özel araçlarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavilerine başlanan 4 kişiden Melisa ve Yasemin Karabulut, durumlarının ağır olması sebebi ile İzmir Derince'ye sevk edildi. Acil serviste tedavisi tamamlanan Yeşim ve Mert Karabulut ise taburcu edildi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler