AnaSayfa > Siyaset > AK PARTİ MECLİS ÜYELERİ, SOSYAL MEDYADA KAPIŞTI..

AK PARTİ MECLİS ÜYELERİ, SOSYAL MEDYADA KAPIŞTI..

Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri sosyal medya üzerinden ciddi bir şekilde atışmaya başladılar...

24.Kasım.2014 Pazartesi 14:33
A A

 

Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyeleri sosyal medya üzerinden atışmaya başladılar.Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu'nun Facebook'da yaptığı sert yoruma, Yusuf Kalay'da oldukça sert cevap verdi.

İHSAN YAZICIOĞLU ŞÖYLE DEMİŞTİ:
"Öncelikle ilçe kongremiz hayırlı uğurlu olsun, genel merkezimiz tek aday dedi öyle uygun gördü, delegelerde tasdik etti, yanlız şunu gözlemledim ak parti ereğlide büyük bir kaos ortamına doğru sürükleniyor bir kısım partililer bu tek adaylı demokratik seçimi intikam havasıyla kutluyor. arkadaşlar ereğlinin bu işlerle kaybedecek zamanı yok bu işi sidik yarışına çevirmenin kimseye faydası yok. Ortak düşüncemiz ereğliye gelecek hizmetler ve yatırımlar olmalı,senin vekilin benimbaşkanım onun meclis üyesi bunun il genel meclisi gibi ayrışmalar bizim seçmenimize ve ereğli halkına yapacağımız en büyük kötülüklerden olacaktır bu geleceğimize dinamit koymak demektir, herkesin aklını başına almasında fayda vardır. Benim naçizane düşüncelerim bunlardır. Hep birlikte olursak daha gelişmiş, daha müreffeh, daha yaşanabilir, hepimize fazlasıyla yetecek ereğliyi inşaa edebiliriz, yoksa bu çürük yapının altında kalıp enkaz haline geliriz. Hepinize saygılar"

YAZICIOĞLU'NUN BU YORUMUNA İLK CEVAP MECLİS ÜYESİ MEHMET ERDOĞAN'DAN GELDİ. ERDOĞAN ŞÖYLE DEDİ:
ihsanım senin samimiyetine yürekten inanıyorum. lakin yüzünü bize dönmeden elimizi sıkan bir vekillemi yapacaz bunu balık baştan kokmuş önce kokuyu temizlemek gerek

YAZICIOĞLU'NUN BU YORUMUNA YUSUF KALAY DA ŞÖYLE CEVAP VERDİ:

SAYIN PARLEMENTERİM İLHAN YAZICIOĞLU; KONGREMİZİN YAPILDIĞI SALONUN SÜSLENMESİ DÜZENLENMESİ,GELEN MİSAFİRLERİMİZİN RAHAT ETTİRİLMESİ İÇİN GÜNLERDİR GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZ IN VE KONGRE SONRASI SİZLER SICAK EVLERİNİZDE ÇAYLARINIZI YUDUMLARKEN O SALONUN TOPARLANMASI İÇİN ORADA KALIP AFİŞLERİ BAYRAKLARI TOPLAYAN VE BU GÜZEL GEÇEN GÜNÜMÜZÜN YORGUNLUĞUNU BİRAZ EĞLENEREK ATMAYA KALKANLARI SEN İNTİKAM HAVASIYLA KUTLAMA OLARAK GÖRÜYORSAN SANA SÖYLİYECEK HİÇ BİR ŞEY BULAMIYOR SADECE ALLAHA HAVALE EDİYORUM VE BİRAZ EL İNSAF DİYORUM..SAYGILARIMLA"

YUSUF KALAY'A, İHSAN YAZICIOĞLU'NUN KARDEŞİ, ESKİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ MUSTAFA YAZICIOĞLUNDAN ŞÖYLE BİR CEVAP GELDİ:
Yusuf abi öncelikle çalışma arkadaşının ismini yanlış yazdığın için seni kınıyorum.Süslemede çağırdılardamı gitmedik.Sen neden bahsediyorsun yönetimde olmamıza rağmen delege yazılması konusunda en ufak bir yardım istenmedi.Biz yahudimiyizde gizli saklıyapıldı.Biz 2 yıl yönetimde hem maddi hem manevi görev yaptık ama hiçe sayıldık.Bu oynama işi şuna benzetmiş;rakip hakemlerin verdiği cezalardan dolayı maça çıkamamış diğeri 3 puanı almış eğlence vur patlasın çal oynasın .Yinede iyi eğlenceler.Saygılarımla.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler