AnaSayfa > Güncel > UÇAR, ODABAŞ'I ZİYARET ETTİ..

UÇAR, ODABAŞ'I ZİYARET ETTİ..

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ile Zonguldak Spor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ı ziyaret etti.

19.Kasım.2014 Çarşamba 23:09
A A

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, bugün gerçekleşen ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Kemal Karaca’nın da yer aldığı ziyaretin nezaket amaçlı olduğunu söyledi.

Türk Metal’in bölgede en güçlü sivil toplum kuruluşlarının başında geldiğine dikkat çeken Uçar, “Sayın başkanımızı ziyaret ederek görüş alış, verişinde bulunmak istedik” dedi.

Odabaş da, ziyaretten duyduğu mennuniyeti dile getirirken, Türk Metal’in, üyelerinin hak ve menfaatleri dourultusunda her türlü çalışmayı sürdürdüklerini kaydetti.

Zonguldak ve bölgesel konular üzerine karşılıklı görüş alış, verişinde bulunulan ziyarette Zonguldak Spor Kulübü Başkanı Caner, Odabaş’a sırtında “Yusuf Ziya Odabaş” yazılı 67 numaralı Zonguldakspor’un formasını hediye etti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler