AnaSayfa > Güncel > KAYA'DAN TAŞERON İŞCİLERİNE BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI..

KAYA'DAN TAŞERON İŞCİLERİNE BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI..

Hak- İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Güven Kaya, Taşeron İşçilere çağrıda bulunarak ”Birlik ve Beraberlik ölümden başka herşeyi yener “dedi.

24.Ekim.2014 Cuma 14:02
A A

Ereğli Devlet Hastanesinde çalışan Taşeron işçilerle bir araya gelen Hak- İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Güven Kaya, Hak-İş’e bağlı ,Öz Büro-İş,Öz Sağlık-İş,Öz-İş (Güvenlik Sendikası) Hizmet-İş sendikalarınında bulunduğu Sendikalar hakkında taşeron işçilerle bilgi alışverişinde bulundu.

Birlik olunduğu taktirde her zorluğun altından gelineceğinin altını çizen Başkan Kaya şunları söyledi; “Bilindiği üzere son torba yasa tasarısından taşeronlara sendikalaşma hakkı çıktı.Bizlerde taşeron arkadaşlarımızın sorunlarını dile getirmek için başından bu yana yanımızda olan Hak- İş Konfederasyonuyla hareket etme kararı aldık, Arkadaşlarımızda PTT’den E-Devlet şifrelerini alarak bizlere üyelik için başvurmaşlardır .Amacımız Taş üstüne ,taş koymak olup taşeron arkadaşlarmızın eli ayağı olmaktır”dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler