AnaSayfa > Asayiş > BU DENETİMLER, EREĞLİ'NİN HUZURU İÇİN..

BU DENETİMLER, EREĞLİ'NİN HUZURU İÇİN..

Ereğli'de polis ekipleri eğlence yerlerine ve kullanılmayan eski binalarda uygulama yaptı. Yapılan kontroller sırasında polise zorluk çıkartması nedeniyle karakola götürülen bir kişi asker olması nedeniyle inzibata teslim edildi.

21.Ekim.2014 Salı 16:14
A A

Kdz. Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri mahkemeden alınan arama kararına istinaden ilçe merkezindeki eğlence mekânlarında kimlik kontrolü ve arama yaptı. Polis ekipleri girdikleri eğlence mekânlarında ki vatandaşların kimliklerini sorgulayarak, iş yerinin evraklarını kontrol etti. Polis durumundan şüphelendiği sokaktaki bazı vatandaşlarında kimliklerini sorguladı. Yapılan kontroller sırasında asker olduğunu söyleyen bir kişi polise zorluk çıkartınca önce karakola götürüldü, ardından da inzibata teslim edildi. Mahalle aralarında uyuşturucu madde bağımlısı kişilerin mesken tuttuğu metruk binaların içini ve çevresini didik didik arayan polis ekipleri olumsuz bir durum ile karşılaşmadı. Mahalle sakinleri eski binalara zaman zaman uyuşturucu bağımlısı gençlerin geldiğini, kendilerini polise ihbar edince kaçtıklarını söyledi. Yapılan uygulamayı olay yeri inceleme birimine de görevli bir polis memuru ise kamera ile kaydetti. Polis ekipleri ayrıca mahalle aralarında ve eski binalarda uyuşturucu kullananları gördüklerinde 155'i arayarak bilgi vermeleri konusunda vatandaşları uyardı. Yaklaşık 3 saat boyunca 40 kadar polisle birlikte yapılan uygulamada 130 kişinin kimlik sorgulaması yapılıp, mesul müdürü yerinde olmayan bir iş yeri hakkında tutanak tutuldu.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler