AnaSayfa > Asayiş > PAT PAT KAZASI: 6 ÖĞRENCİ YARALI

PAT PAT KAZASI: 6 ÖĞRENCİ YARALI

Çaylıoğlu'nda öğrencileri okula götüren Pat pat kaza yaptı, 6 öğrenci yaralandı..

17.Eylül.2014 Çarşamba 19:45
A A

Edinilen bilgiye göre, İlçeye bağlı Çaylıoğlu Köyü, Güneşli Mahallesi mevkisinde, öğrenci servisi olmadığı gerekçesiyle 17 yaşındaki H.K., babasına ait pat pat tabir edilen tarım aracını alarak 15 yaşındaki kardeşi U.K. ile birlikte öğrenim gördükleri Güneşli Çok Programlı Lisesi’ne gitmek üzere Davutlar köyünden hareket etti.

H.K., güzergahtaki diğer köylerden okula giden arkadaşları Aykut Arslan (17), Mustafa Özer (17), Tuğrul Aydın (17) ve İsmail Ünlü’yü (17) de patpata bağlı römorka aldı.

Çaylıoğlu Köyü Güneşli Mahallesi’ne geldiklerinde ise sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen patpattakı 6 öğrenci yaralandı.

Ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi ile Özel Echomar Hastanesi’ne kaldırılan yaralılartedavi altına alındı. Kazayı duyduktan sonra hastaneye gelen yaralı çocuklarının bazı yakınlarının fenalık geçirmesi üzerine sağlık ekiplerince müdahalede bulunuldu. Yaralı öğrencilerin hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

H.K., yaptığı açıklamada,seyir halindeyken önüne köpek çıktığını belirterek, “köpeğe çarpmamak için patpatın direksiyonunu kırdım, Bu sırada devrildik” dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler