AnaSayfa > Güncel > ULUPINAR, VEYSEL ATASOY'U ANDI..

ULUPINAR, VEYSEL ATASOY'U ANDI..

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, 17, 18, 20 ve 21’inci Dönem Zonguldak Milletvekilliği, 19’uncu Dönem Antalya Milletvekilliği, Ulaştırma Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunan Dr. Veysel Atasoy’un 10’uncu ölüm yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.

27.Ağustos.2014 Çarşamba 11:53
A A

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, mesajında, Atasoy’u vefatının 10’uncu yıldönümünde saygı, sevgi ve rahmetle andıklarını ve Türkiye’nin yetiştirdiği seçkin bürokrat ve siyaset adamlarından biri olan Atasoy’un Türkiye’ye ve bölgeye yaptığı hizmetlerle her zaman anılacağını ve unutulmayacağını ifade etti.
Ulupınar, mesajında şu görüşlere yer verdi: "1 Ocak 1957 yılında doğan Eski Bakanımız, hemşehrimiz Veysel Atasoy, Devlet Personel Genel Sekreteri ve Devlet Planlama Teşkilatı'nda Genel Sekreter olarak görev yaptı. 1983 yılında politikaya atıldı ve Zonguldak'tan milletvekili seçildi. Devlet Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı ve Enerji Bakanlığı yaptı. 1983-1987 yılları arasında yaptığı Ulaştırma Bakanlığı esnasında, haberleşme-komünikasyon devrimini gerçekleştirdi. Köylere kadar digital santraller götürdü. Haberleşme alanında Türkiye'yi Avrupa seviyesine getirdi. Enerji Bakanlığı esnasında doğalgaz çevrem santralleri yapılmaya başlanıldı. Bakanlık yaptığı dönemlerde ülkemizde önemli hizmetlere imza attı. Atasoy, ülkemize verdiği hizmetlerin yanında ilimize de büyük hizmetlerde bulundu. Yaptığı hizmetler saymakla bitmez. En verimli çağında aramızdan ayrılan merhum Veysel Atasoy, ülkemiz ve ilimiz için büyük bir kayıptır. Kısa ömre büyük hizmetler sığdıran, dürüst, çalışkan ve devlet adamı merhum Atasoy'u ölümünün 10’uncu yıldönümünde saygı, sevgi, özlem ve rahmetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun.”

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler