AnaSayfa > Spor > EREĞLİ BELEDİYESPOR, 2 YABANCI OYUNCU DENEYECEK..

EREĞLİ BELEDİYESPOR, 2 YABANCI OYUNCU DENEYECEK..

BAL Ligi 11.grupta mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor, yeni sezon öncesi yabancı transfer sürprizi yaparak, Honduraslı forvet oyuncusu Darıan Calderon ve orta saha oynayan Oscar Ramırez’i Ereğli’ye getirdi

25.Ağustos.2014 Pazartesi 13:30
A A

BAL Ligi 11.grupta mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor, yeni sezon öncesi yabancı transfer sürprizi yaparak, Honduraslı forvet oyuncusu Darıan Calderon ve orta saha oynayan Oscar Ramırez’i Ereğli’ye getirdi. Bugün başlayacak ve 10 gün sürecek Gerede kampında idmanlara çıkacak 2 oyuncu ile ilgili son kararı, Antrenör Taner Demirbaş verecek. Demirbaş’ın raporu olumlu olursa iki oyuncuyla da sözleşme imzalanacak.

BAL Ligi’nde yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren ve ilk hazırlık maçında Sakaryaspor’u 2-1 mağlup eden Kdz. Ereğli Belediyespor, Pazar gününü dinlenerek geçirdikten sonra 10 günlük kamp için Gerede’ye giderken, Honduraslı iki oyuncu Ereğli’ye geldi.

Yorucu bir uçak yolculuğu sonrası İstanbul Atatürk Havaalanında Futbol Şube Sorumlusu Gökmen Baydan tarafından karşılanan oyuncular, Gerede yolculuğu öncesi kafileye katıldı.

"BAŞKANLIK MAKAMINA ÇIKTILAR"

Kulüp ve Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, orta saha oyuncu Oscar Antonıo Zepeda Ramırez ve forvet oyuncusu Darıan Geovannı Alvarez Calderon’un Ereğli Belediye Spor Camiasına hayırlı olmasını dilerken, her iki oyuncu kamp yolculuğu öncesi Belediye Başkanlık makamına çıktı.

Başkan Vekili Esra Alpago, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay, Antrenör Taner Demirbaş ile birlikte objektiflere poz veren oyuncular daha sonra tesislere geçti.

"SON KARAR DEMİRBAŞ’IN"

Antrenör Taner Demirbaş,10 gün sürecek Gerede kampı sonrası orta saha oyuncusu Oscar Antonıo Zepeda Ramırez ve forvet oyuncusu Darıan Geovannı Alvarez Calderon ile ilgili son kararını verecek. Demirbaş’ın raporu olumlu olursa, iki oyuncuyla da sözleşme imzalanacak.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler