AnaSayfa > Güncel > BELEDİYE, ÇARŞI MERKEZİNE ÖDEME NOKTASI AÇTI

BELEDİYE, ÇARŞI MERKEZİNE ÖDEME NOKTASI AÇTI

Kdz. Ereğli Belediyesi’nden vatandaşlara ödeme kolaylığı... Pandemi koşulları dikkate alınarak çarşı merkezindeki bankamatikler bölgesinde ödeme noktası oluşturuldu. Vatandaşlar eskiden olduğu gibi belediye binasındaki veznelere ödemelerini yapabilecekleri gibi, belediyeye gelmeden yeni açılan vezneye de emlak, çevre temizlik, su gibi tüm ödemelerini yapabilecekler.

26.Kasım.2020 Perşembe 15:16
A A

Kdz. Ereğli Belediyesi, vatandaşların daha kolay ödeme yapabilmeleri için çarşı merkezindeki bankamatikler bölgesine ödeme noktası açtı.
Belediye Başkan Yardımcısı Selma Açıkgöz, yeni açılan veznenin hizmet vermeye başladığını belirterek, “Başkanımız Halil Posbıyık’ın talimatlarıyla pandemi koşullarını dikkate alarak kentimizin en işlek noktası olan eski terminal bölgesi bankamatikler alanına ödeme noktası açtık. Vatandaşlarımız, belediye binasına gelmeden de emlak, su, çevre temizlik ve diğer tüm ödemelerini açılan bu vezneye yapabilirler” dedi.
Böylece vatandaşlar belediye binasının yanı sıra ikinci bir ödeme noktasında da ödemelerini yapabilecekler. Pandemi döneminde kalabalıkların ve kuyrukların oluşmasının da önüne geçilmiş olacak.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler