AnaSayfa > Güncel > PAZAR YERLERİNDE SIKI ÖNLEMLER ALINIYOR

PAZAR YERLERİNDE SIKI ÖNLEMLER ALINIYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi, Zonguldak İl Pandemi Koordinasyon Kurulu kararları doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Yoğunluğun yaşandığı merkez ve semt pazarlarında zabıta ekiplerince vatandaşların ateşleri ölçülüyor, maskesiz kişiler pazara alınmıyor. Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de halkın ortak kullanım alanları ile kamu kurumlarında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

14.Eylül.2020 Pazartesi 14:38
A A

Kdz. Ereğli Belediyesi, son dönemlerde artış gösteren koronavirüs salgınına karşı İl Pandemi Kurulu’nca alınan kararlar doğrultusunda çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Belediye, vatandaşların yoğun katılım gösterdiği pazar yerlerinde denetimlerine ağırlık verdi. Merkez ve semt pazarlarında zabıta ekipleri vatandaşların ateşini ölçüyor, maskesiz kişiler pazara alınmıyor. Bariyerlerle kontrol altına alınan pazar yerlerinde vatandaşların tek yönlü giriş ve çıkışlarına izin veriliyor.
Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de pazar yerleri ile birlikte halkın ortak kullanım alanlarında ve kamu kurumlarında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.
Zabıta Müdürlüğü işyeri denetim ekipleri ayrıca işyerlerinde hijyen denetimlerini sürdürüyor.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler