AnaSayfa > Güncel > OYAK'IN 60'INCI GENEL KURULU YAPILDI

OYAK'IN 60'INCI GENEL KURULU YAPILDI

OYAK'ın 60'ıncı Genel Kurulu Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar'ın katılımıyla yapıldı.

27.Haziran.2020 Cumartesi 11:04
A A

OYAK 60’ıncı Olağan Genel Kurulu, Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR, Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar GÜLER, Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Ümit DÜNDAR, Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Hasan KÜÇÜKAKYÜZ, Deniz Kuvvetleri Komutanı Ora. Adnan ÖZBAL, Genel Kurul Üyeleri, OYAK Yönetim Kurulu Başkanı (E) Tümg. Mehmet TAŞ, Yönetim ve Denetleme Kurulu üyeleri ve OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş ERDEM’in katılımlarıyla yapıldı.

Heyet, Genel Kurul toplantısından önce Anıtkabir’i ziyaret etti.
Milli Savunma Bakanı AKAR’ın, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün mozolesine çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.
Çekilen hatıra fotoğrafından sonra Bakan AKAR ve heyet, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.
Anıtkabir ziyaretinin ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR ve TSK Komuta Kademesi, OYAK Yönetim ve Denetleme Kurulu üyeleri ile birlikte OYAK Genel Kurul Toplantısı’na iştirak etti. Bakan AKAR, 60’ıncı Genel Kurul Toplantısı’nın açılışında üyelere hitaben bir konuşma yaptı. Genel Kurul toplantısında OYAK Yönetim Kurulu Başkanı (E) Tümg. Mehmet TAŞ ve OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş ERDEM, Genel Kurul üyelerini OYAK’ın 2019 yılı faaliyetleri hakkında bilgilendirdi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler