AnaSayfa > Güncel > UYSAL’DAN SU ÜRÜNLERİNE ZİYARET..

UYSAL’DAN SU ÜRÜNLERİNE ZİYARET..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yoğun geçen seçim çalışmalarının ardından sivil toplum örgütü ziyaretlerine Kdz.Ereğli Su Ürünleri Kooperatifiyle başladı. Başkan Uysal, yeni yönetimle istişarelerde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.

26.Haziran.2018 Salı 19:06
A A

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yoğun geçen seçim çalışmalarının ardından sivil toplum örgütü ziyaretlerine başladı.
Başkan Uysal, Kdz.Ereğli Su Ürünleri Kooperatifini ziyaret ederek Başkan İsmail Hakkı Köse ve yönetimine başarılar diledi.
Kooperatif yönetimiyle yaklaşık 2 saat istişarede bulunan Başkan Uysal, “Sivil Toplum örgütlerimizle her zaman olduğu gibi istişarelerimizi yaparak birlikte daha güzel bir Ereğli için çalışacağız. Seçim dönemi çalışmalarımız nedeniyle kongrelerini gerçekleştiren Su Ürünlerine ziyaretimizi ertelemiştik. İsmail Hakkı Köse başkanlığında Su Ürünleri Kooperatifi yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Su Ürünleri Kooperatif Başkanı İsmail Hakkı Köse’de Başkan Uysal’a ziyaretleri için teşekkür etti.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler