AnaSayfa > Güncel > UYSAL, AK PARTİ ADAYLARIYLA SAHADA..

UYSAL, AK PARTİ ADAYLARIYLA SAHADA..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 24 Haziran seçimleri öncesi AK Parti Milletvekili adaylarıyla birlikte ilçede seçim gezilerine katıldı.

28.Mayıs.2018 Pazartesi 10:08
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonunu seçim çalışmalarına ayırdı. İlçede 3 gün süresince Milletvekili adayları Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar’ı ağırlayan Uysal, vekil adayları ile birlikte çarşı, pazar gezdi, esnaflar ve halkla buluştu.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Perşembe günü partisinin seçim beyannamesini açıklamasının ardından seçim çalışmalarına start verdi. Cuma günü gün içinde Ormanlı ziyareti yaptığı AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Ahmet Çolakoğlu ile birlikte iftar yemeği sonrası sahilde bulunan Belediye sosyal tesislerini gezen ve Çolakoğlu’nu halkla buluşturan Başkan Uysal, Cumartesi günü de Zonguldak Milletvekili Adayı Polat Türkmen’i ağırladı. Tükmen ile birlikte Armutlucuma ve Civar Köyleri Yardımlaşma Derneği'nin iftar programına katılan Uysal, ardından Bağlık Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

PAZAR GÜNÜ 3 PAZAR GEZDİLER
AK Parti Kdz.Ereğli Seçim Koordinasyon Merkezinin hazırladığı program dahilinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün ilçeyi ziyaretine katılan ve ardından Milletvekili adaylarıyla birlikte Pazaryeri ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Uysal, AK Parti Milletvekili adayı Hamdi Uçar’la birlikte radyo programına katıldı. Pazar günü Milletvekili adayı Hamdi Uçar ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Subaşı pazarı, Kepez Pazar yeri ve Gülüç Pazar yerinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Uysal, ardından sahil bandında gezilere katılarak vatandaşlardan AK Parti’ye destek istedi.
AK Parti Milletvekili adaylarını belediyenin düzenlediği açık hava halk iftarlarında ağırlayan Başkan Uysal, Pazar günü akşamı da iftar sofrasında AK Parti Kdz.Ereğli Kadın Kolları ve Gençlik Kollarını ağırladı.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler