AnaSayfa > Güncel > UYSAL’DAN BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NE ZİYARET..

UYSAL’DAN BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NE ZİYARET..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Büyük Birlik Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı ve Alperen Ocakları temsilciliğine ziyarette bulundu.

18.Mayıs.2018 Cuma 11:36
A A

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Büyük Birlik Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı ve Alperen Ocakları temsilciliğine nezaket ziyaretinde bulundu.
BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik tarafından karşılanan Başkan Uysal, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte yaklaşık 2 saat süreyle değerlendirmelerde bulundu.
BBP heyetine göreve geldiği günden itibaren ilçede yapılan hizmetleri özetleyen Başkan Uysal; “Kdz.Ereğli’de ötelenen, hiç ele alınmamış bir çok soruna el attık, alt yapıda önemli yatırımlar yaptık. Üst yapıdaki hizmetlerimizde planlamasını yaptığımız bir çok hizmetimiz sırasıyla yerine getirilecek. İlçemiz arıtılmış içme suyuna kavuştu, şuanda 6 mahallede musluklardan akıyor, kısa sürede tüm şehrimize vereceğiz. Dereler ıslah edildi, eskiden rüzgarda yaprak kımıldasa elektrikler kesiliyordu, doğalgazla birlikte bunlarında alt yapı sorunları çözüldü. Hedefimiz artık kültürel çözümler ve turizm. Bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Toplumumuzun tüm katmanlarıyla, STK’larla istişarelerimizi sürdürüp hep birlikte şehrimizi geleceğe taşımak için çalışıyoruz” dedi.
BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik ise Başkan Uysal’a yaptıkları hizmetleri için teşekkür ederek; “Sayın Başkanımızla Büyük Birlik Partisi olarak iyi bir diyalogumuz var. İlçemize önemli hizmetleri oldu. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Uysal, BBP heyetinin merak ettiği soruları da yanıtladı. BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik tarafından Başkan Uysal’a ziyaret anısına Uzunmehmet motifli hediye takdim edildi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler