AnaSayfa > Güncel > BAŞKAN UYSAL, BÖLÜCEK, HAMZAFAKILI VE TOPÇALI’DA..

BAŞKAN UYSAL, BÖLÜCEK, HAMZAFAKILI VE TOPÇALI’DA..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle gezileri kapsamında Bölücek, Hamzafakılı ve Topçalı mahallesini gezerek sorunları yerinde tespit edip, muhtarların istek ve taleplerini dinledi.

19.Mart.2018 Pazartesi 20:03
A A

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle gezilerini sürdürüyor.
İlçedeki 31 mahallede ‘Her mahalleye eşit hizmet’ parolasıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Hüseyin Uysal, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların istek ve taleplerini de yerinde dinliyor.
Başkan Uysal, gün içindeki gezileri kapsamında ilk olarak Bölücek mahallesini gezdi. Mahalle muhtarı İsmail Şişman ile mahalleyi dolaşan Başkan Uysal, sorunları yerinde görüp, muhtardan istek ve taleplerini dinledi.
Başkan Uysal ardından Hamzafakılı mahallesine geçerek Çolaklaraltı mevkiinde bir süre vatandaşlarla sohbet edip mahalle muhtarı Recep Çınar ile mahalleyi dolaştı.
Sorunları yerinde görüp, muhtar Çınar’dan taleplerini dinleyen Başkan Uysal, ardından Topçalı mahallesine geçerek incelemelerde bulundu.
Mahalle muhtarı Şakir Başol ile birlikte mahalleyi gezen Başkan Uysal, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.
Mahalle gezilerini sürdüreceğini belirten Başkan Uysal; “Göreve geldiğimiz günden itibaren mahallelerde bir çok hizmetimiz oldu. Hem yapılan hizmetleri, hem de eksik kalanları muhtarlarımızla yerinde görüyoruz. Bu yaz sezonunda mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu bir çok hizmetleri yerine getirmiş olacağız” dedi.
Başkan Uysal, gezilerin ardından ilgili daire müdürlerine tespit edilen sorunların giderilmesi ve muhtarların taleplerinin yerine getirilmesi için talimat verdi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler