AnaSayfa > Güncel > KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR’UN BAŞKENT ZAFERİ: 0-1

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR’UN BAŞKENT ZAFERİ: 0-1

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyespor, Ankara deplasmanından galibiyetle dönerek 17.haftayı lider geçti. 90+ 4.dakikada Oruj’un golü ile hem 3 puanı alan hem de, 2 haftalık aranın ardından yeniden liderliğe yükselen eflatun beyazlılar, yenilmezlik serisini de 12 maça çıkardı.

12.Şubat.2018 Pazartesi 12:39
A A

BAL Ligi 6. Grup 17.hafta mücadelesinde Ankara deplasmanında Çubukspor’a konuk olan Kdz. Ereğli Belediyespor, haftaya lider giren Kırşehir Belediyespor’un Kastamonu deplasmanında 1-1’lik beraberlikle iki puan kaybettiği haftada rakibini 90+4’de Azeri golcü Oruç Balaslı’nın golü ile 1-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi. 6. Grupta 37 puanlı lider Ereğli Belediyespor’u 36 puan ve averajla Bartınspor ve Kırşehirspor, 34 puanla ise Anadolu Kırıkkale izliyor.
Sezonun bitimine 7 hafta kala aldığı bu galibiyetle şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayan eflatun beyazlılar, 18 Şubat Pazar günü saat 14.00’de Beyçayır Stadı’nda Kastamonu Özel İdare’yi konuk edecek.
EREĞLİ BELEDİYESPOR’UN KALAN MAÇLARI
Kastamonu Özel İdare
Kırşehir Belediyespor (D)
(BAY)
MKE Kırıkkale
1074 Çankırı (D)
Sincan Belediyespor
Yeniçağaspor(D)
100. Yıl Soğukspor
KIZLAR MAĞLUP, U16 ZONGULDAK ŞAMPİYONU
A Takımın Ankara da 1-0 kazanıp lider olduğu gün Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Bayan Futbol Takımı deplasmanda lider Ataşehir’e 5-0 mağlup olurken, U16 takımı da Sarayspor ile 1-1 berabere kalarak Zonguldak Şampiyonu oldu.
Ereğli Belediyespor U16 takımı bu başarı ile Zonguldak’ı Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler