AnaSayfa > Güncel > AK PARTİ’Lİ GENÇLERDEN BAŞKAN UYSAL’A ZİYARET..

AK PARTİ’Lİ GENÇLERDEN BAŞKAN UYSAL’A ZİYARET..

AK Parti Kdz.Ereğli Gençlik Kolları Başkan ve yönetimi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

31.Ocak.2018 Çarşamba 17:36
A A

AK Parti’de son yapılan genel kurul sonrası göreve gelen Gençlik Kolları Başkan ve Yönetimi, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tekin Alabaş ve yönetimi, Başkan Uysal’a yaptıkları ziyarette, görevde iken yapmayı planladıkları projeler ve diğer çalışmalar hakkında bilgi verip kendisinden destek istediler.
Yerel ve genel siyasi gelişmeler ve konular üzerinde gençlere fikirlerini açıklayan Başkan Uysal, 2019 seçimleri öncesi oluşan bu yönetime önemli sorumluluklar düştüğünü belirterek; “Görevi sizlere devreden Hüseyin Alagöz kardeşimize çalışmaları için teşekkür ediyoruz. Tekin Alabaş kardeşimizin başkanlığında oluşan bu yönetime ise görevlerinde başarılar diliyorum. 2019 seçimleri öncesinde hepimize önemli sorumluluklar düşüyor. Ben bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada gençlerimizin her zaman yanında olacağım” dedi.
Başkan Uysal, gün içerisinde ilçedeki çeşitli Sivil Toplum Örgütü (STK) temsilcileriyle de görüşmelerde bulundu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler