AnaSayfa > Güncel > HAYDİ KDZ.EREĞLİ! ŞAMPİYONLUĞA ORTAK OL..

HAYDİ KDZ.EREĞLİ! ŞAMPİYONLUĞA ORTAK OL..

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü “Kampanya 67” adı ve “Haydi Kdz. Ereğli takımına destek ol. 67 TL ile şampiyonluğa ortak ol “ sloganı ile destek kampanyası başlattı.

31.Ocak.2018 Çarşamba 17:06
A A

Kampanya kapsamında, Kdz. Ereğli Belediyespor adıyla Halk Bankası Kdz. Ereğli Şubesi’ndeki hesap numarasına (IBAN TR97 0001 2009 8070 0012 1000 23) destek olunması çağrısı yapıldı.
Kampanyayı bugün yapılan Belediye Meclis Toplantısı’nda duyuran Kdz. Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal, kulüp hesabına 6 bin 767 TL yatırarak başlattığı kampanya için belediye meclis üyeleri, işadamları ve ilçe halkına ‘Kampanya67’ye destek vermeleri çağırısında bulundu.
Ayrıca Kdz. Ereğli Belediyespor Antrenörü Zafer Şahin’de 67 TL ile kampanyaya destek veren ikinci gönüllü oldu.
Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü kampanyaya destek verenleri her gün sosyal medya hesabından duyuracak. Ayrıca her Cuma akşamı sosyal medya hesabı üzerinden yapılacak canlı yayında yapılacak çekiliş ile kampanyaya destek veren bir taraftar iç saha maç haftasında takımla birlikte maç kahvaltısı yapıp, kafile ile stada gelme ödülü kazanacak.
Öte yandan kulüp deplasman haftasında şanslı bir taraftarı misafir edecek.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler