AnaSayfa > Güncel > EMİTT'DE KDZ.EREĞLİ STANDINA YOĞUN İLGİ..

EMİTT'DE KDZ.EREĞLİ STANDINA YOĞUN İLGİ..

EMİTT 2018, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın da açılışına katıldığı fuarın ilk gününde Ereğli standı yoğun ilgi gördü. Konuklara Ereğli Pidesi, Çilek reçeli ve fındık ikram edilen, Herkül ve Çilek Kız heykellerinin canlı performansı büyük ilgi gördü.

25.Ocak.2018 Perşembe 17:12
A A

22. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. 28 Ocak tarihine kadar devam edecek fuar da Gaziantep, Mersin, Antalya, İzmir Büyükşehir Belediyeleri, Kemer, Bodrum gibi gözde tatil yerleri ve otelleri ile birlikte Salon 3’de yer alan Kdz. Ereğli Belediyesi Standı, ilk günden yoğun ilgi gördü.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, fuarın açılışına eşi Sevim Uysal ile birlikte katıldı.
İlçenin simgelerinden olan Herkül ve Çilek Kız heykellerinin canlı performansı ile renklenen ve ilgi odağı halinde gelen stand da konuklara Ereğli Pidesi, Çilek reçeli ve fındık ikram edilirken tanıtım kitapları ve broşürleri dağıtıldı.
Çok sayıda konuğu ağırlayan standa Galatasaraylı eski futbolcular Bülent Korkmaz ve Mustafa Sarp da konuk oldu. Başkan Uysal Korkmaz ve Sarp ile bir süre sohbet etti.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal yaptığı açıklamada “EMİTT fuarında ilçemizin var olan güzelliklerini sergiliyoruz. 80’in üzerinde ülke, 5 bin firma ve markayı bir araya getiren EMİTT fuarı bizlere ilçemizin özellikle turizmde hak ettiği seviyeye gelmesi için devam eden çabamıza ciddi bir katkı olacak” dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler