AnaSayfa > Güncel > BAŞKAN UYSAL, KIŞLA SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ..

BAŞKAN UYSAL, KIŞLA SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kışla Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek dertlerini dinledi.

17.Ocak.2018 Çarşamba 14:21
A A

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, fırsat buldukça esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Uysal, bugünde Kışla Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.
Bir süre önce şehir merkezindeki esnafları gezen ardından Kaptaş ve Subaşı pazarlarını gezen Başkan Uysal, bugünde beraberinde ilgili daire müdürleriyle ve Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Bölge Başkanı Mehmet Azman ile birlikte Kışla Sanayi Sitesine giderek esnafla bir araya geldi.
Esnafları dinleyen ve bir süre çay sohbeti gerçekleştiren Başkan Uysal, yapılan çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Uysal daha sonra Sanayi Sitesi esnaflarından AK Parti Belediye Meclis Üyesi Reşat Latif’i iş yerinde ziyaret etti.
Başkan Uysal ziyaretlerinde Cumartesi günü Zonguldak’a gelecek Başbakan Binali Yıldırım’ın programına ve Pazar günü Kdz.Ereğli Beyçayırı stadında oynanacak Kdz.Ereğli Belediyespor-Anadolu Kırıkkalespor maçına davet etti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler