AnaSayfa > Güncel > DİLENCİDEN TARİHİ ESER ÇIKTI!

DİLENCİDEN TARİHİ ESER ÇIKTI!

Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün dilencilere yönelik yaptığı uygulamada, bir dilencinin üzerinde tarihi madalyon ve sikke ele geçirildi.

05.Aralık.2017 Salı 17:46
A A

Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde dilencilere yönelik başlattığı uygulama kapsamında, bir dilencinin üzerinden tarihi eser ele geçirildi.
Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, ekiplerin ilçe genelinde dilencilere yönelik uygulama yaptıklarını belirterek; “Hamamüstü sokak ve Tulumba sokak üzerinde şehir dışından geldiklerini tespit ettiğimiz H.D.,Y.T.,A,T, ve S.D. isimli dilencilerin üzerlerinde bayan zabıta memuru ekiplerimiz yaptıkları aramada bir miktar para ile H.D.’nin üzerinde 1 adet tarihi madalyon ve 1 adet tarihi sikke ele geçirdiler” dedi.
Zabıta Müdürlüğüne getirilerek üzerlerindeki bir miktar paraya da el konulan H.D.,Y.T.,A,T, ve S.D., daha sonra ifadeleri alınmak üzere polis ekiplerine teslim edilirken tarihi eserler tutanak karşılığında Müze Müdürlüğüne teslim edildi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler