AnaSayfa > Güncel > MECLİS 4. OTURUMUNU YAPTI..

MECLİS 4. OTURUMUNU YAPTI..

Kdz.Ereğli Belediye Meclis'in 4. oturumunda Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, meclis üyelerine eski meclis başkanı Köksal Toptan'ın kitabını okumalarını tavsiye etti ve şöyle dedi; "Askaros Deresinin yan tarafı derindir. Bu gün böyle gidelim yarın Allah kerimdir"

09.Ekim.2017 Pazartesi 14:07
A A

Kdz.Ereğli Belediyesi’nin Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 4. Oturumunu Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirdi.

Uysal, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'ndaki toplantıda, gündem dışı yaptığı konuşmada, belediye uhdesindeki Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün, başarı elde ettiğini bildirdi.
Uysal, halk ve çevre sağlığı alanında zararla vektörlere karşı yaptıkları ilaçlama çalışmalarında Sağlık Bakanlığı denetiminden tam not ile geçtiklerini belirterek şöyle dedi:

Birinci olduk!
“Böylelikle Zonguldak ve bölgemizde ilk ruhsatlandırılmış belediye olmuştur. 22 Temmuz'da bizler mahalli idareler araştırma ve geliştirme merkezi tarafından ülkemizdeki belediyeler arasında 2017 yılında düzenlenen ve proje yarışmasında belediyemiz elektrikli ve elektronik atıkların geri dönüşümü geleceğimizi çöpe atmayalım projesi ile birinci grup belediyeler arasında altyapı ve çevre kategorisinde birincilik almıştır.

Batı Karadeniz’in ilk tesisi!
Temizlik işlerinin yaptığı diğer çalışmalardan belediyemizce inşası sürdürülen birinci sınıf atık getirme merkezi son aşamaya geldi. İnşası bitince 13 çeşit atık bu alanda biriktirilecektir ve Batı Karadeniz bölgesindeki ilk tesis olacaktır. Bunlar son derece önemlidir.

İhale tarihi 10 Ekim!
Kırmacı bölgesinde katı atık düzensiz depolama alanımız vardı. Biz, bu konu ile ilgili rehabilitasyon projesini hazırlatmış olup projenin uygulama ihalesi 10 Ekim 2017 tarihinde İller Bankası tarafından ihalesi yapılacaktır. Buradaki bu düzensiz katı atıktan da kurtaracağız. Orada yol ve çevre çalışmalarımız da devam edecektir.”

Cami… Kent Meydanı… 
eclis, ‘Ereğli Belediyesi'nin 2018-2022 yılları arasına ait 5 yıllık imar programının görüşülmesi’ konusunu içeren gündem maddesinin oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edilmesinin ardından bir sonraki güne ertelendi.
Uysal, oturumu kapatmasının ardından yaptığı ‘açık’ konuşmada ise CHP’li guruba bakarak şiir okudu. Uysal, şu ifadeleri kullandı:

Köksal Toptan’ın kitabından şiir okudu!
“Oturum, gördüğünüz gibi çok çabuk bitti. Dışarıda çay içip sohbet edelim. Ama size, okumanızı tavsiye edeceğim bir kitap söyleyeceğim. Meclis Başkanımız Sayın Köksal Toptan’ın kitabı, çok güzel bir kitap. O kitapta çok güzel bir şiir var. ‘Askaros Deresinin yan tarafı derindir. Bu gün böyle gidelim yarın Allah kerimdir’ der. Saygılarımla.”
Meclis, yarın (10 Ekim Salı) 5. Oturum ile devam edecek.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler