AnaSayfa > Güncel > KDZ.EREĞLİ'NİN YENİ BULUŞMA NOKTASI; SPOR PARKI AÇILDI..

KDZ.EREĞLİ'NİN YENİ BULUŞMA NOKTASI; SPOR PARKI AÇILDI..

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli halkının hizmetine açılan Spor parkını gezdi. Gençlerle sohbet eden ve oyunlarına eşlik eden Başkan Uysal, “7'den 70'e toplumun her kesiminin ve ailelerin buluşma noktası olan Spor Parkımız, ilçemize hayırlı olsun” dedi.

20.Eylül.2017 Çarşamba 11:13
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Erdemir ofis yolu üzeri sahil bandında yapımı tamamlanan ve halkın hizmetine açılan Spor Parkını Başkan Yardımcıları ile birlikte gezdi.
Yaklaşık 4 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan ve bünyesinde yürüyüş alanı, kay-kay pisti, 8 platformlu mini golf alanı,450 metrekare buz pisti, halı saha, tırmanma alanı, oturma alanları, büfe, kafeterya, WC ve bebek bakım odasını barındıran park içinde ağaçlandırma ve yeşil alan çalışması da yapıldığını söyleyen Başkan Uysal, “Parkımız 7'den 70'e toplumun her kesiminin ve ailelerin buluşma noktası olacak. Ülke genelinde nadir sayıda bulunan böylesi bir projeyi ilçemize kazandırmış olmaktan dolayı mutluyuz. Spor Parkımız ilçemize ayrı bir renk katmıştır” dedi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler