AnaSayfa > Güncel > ZABITADAN MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI..

ZABITADAN MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI..

Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kuruluşun 191. yılında ebediyete intikal etmiş zabıta personeli için Mevlid okuttu.

09.Temmuz.2017 Pazar 17:59
A A

Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta teşkilatının kuruluşunun 191. Yılı ve Zabıta Haftası kutlamaları kapsamında mevlid-i şerif programı düzenledi.
Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bir dizi faaliyet gerçekleştiren Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ali Molla camiinde öğle namazından önce ebediyete intikal etmiş zabıta personeli için Mevlid-i Şerif okuttu.
Belediye din görevlileri ve Müftülük din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve edilen duaya çok sayıda vatandaş ile birlikte Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da katıldı.
Başkan Uysal; “Ebediyete intikal etmiş tüm zabıta personeline Allah’tan rahmet, geride kalanlara sağlık ve uzun ömürler diliyorum” dedi.
Zabıta Müdürü Alptekin Dursun ve Zabıta personeli Mevlid-i Şerif programının ardından kılınan öğle namazına müteakip vatandaşlara şeker ikramında bulunarak karanfil dağıttılar.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu