AnaSayfa > Asayiş > SAĞANAK YAĞMUR, BÖLÜCEK TARAFINDA HASARA YOL AÇTI..

SAĞANAK YAĞMUR, BÖLÜCEK TARAFINDA HASARA YOL AÇTI..

Kdz.Ereğli’de sabah saatlerinde bastıran sağanak yağış etkili oldu. Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Ekipleri 1’i araçta olmak üzere 6 kişiyi kurtardı, bazı ev ve iş yerlerini su bastı, tarlalar zarar gördü.

21.Temmuz.2014 Pazartesi 14:02
A A

Sabah saatlerinden Ereğli'nin kırsal kesiminde etkili olan sağanak yağış ilçeye bağlı Ketenciler Köyü, Yaraşlıyörük, Kızılca Köyleri ile ilçeye bağlı Bölücek Mahallesinde etkili oldu. İlçe merkezine gittiği öğrenilen Hayrettin Ünal, aracıyla sel sularına kapıldı. Yaklaşık 400 metre sürüklenerek dere yatağına düşen araçtaki Hayrettin Ünal, Ereğli Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından son anda kurtarıldı.
Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, sabah saatlerinde sağanak yağışın etkili olduğunu belirterek, “Ekiplerimiz alarma geçti, sel sularına kapılan 1 kişiye ekiplerimiz son anda ulaşarak kurtardı yine 5 kişi su baskınları nedeniyle evlerinden çıkamıyordu ekiplerimiz anında müdahale etti ve bu vatandaşlarımızı evlerinden çıkarttı. Ketenciler, Kızılca, Yaraşlıyörük köylerimiz ile ilçemize bağlı Bölücek Mahallesi’nde hasar meydana gelmiştir” dedi.
Selden sonra gören vatandaşlar, ‘Selden sonra felaketin boyutu ortada. Evlerimiz, fındık bahçeleri, seralar, mısır tarlalarımız su altında kalarak zarar görmüşlerdir. Şükür can kaybımız yok’ diye konuştular.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler