AnaSayfa > Kültür - Sanat > BAŞKAN UYSAL'IN ZAFER BAYRAMI VE KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI..

BAŞKAN UYSAL'IN ZAFER BAYRAMI VE KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI..

BAŞKAN UYSAL'IN ZAFER BAYRAMI VE KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI..

29.Ağustos.2017 Salı 12:15
A A

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI..

’30 Ağustos ruhu, gençlerimize örnek gösterilmelidir’

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95.yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, 30 Ağustos ruhunun gençlere örnek olarak gösterilmesi gerektiğini belirtti.
Bu zaferle Türk milletinin gücünü ve cesaretini kanıtladığına dikkat çeken Başkan Uysal, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türk tarihinin kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlığı için nihai hamleye karar verdiği tarihin adıdır.
Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla ve erkeğiyle ülkemizin her bölgesinden birlik-beraberlik içerisinde milletimizin bağrından çıkan kahraman ordumuz, bu savaşta Türk Milletinin gücünü ve cesaretini kanıtlamış, kazandığı bu büyük zaferle de ülkemiz tarihine adını yazdırmıştır.
Bu büyük zafer yeni neslimize çok iyi anlatılmalı, milletimizin 30 Ağustos ruhu ise gençlerimize örnek olarak gösterilmelidir.
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıldönümünü en kalbi duygularımla kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

 

KURBAN BAYRAMI MESAJI..

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Uysal'ın mesajı şöyle:
“Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaşmanın yanı sıra, dini vecibelerimizi yerine getirme fırsatı bulduğumuz bir bayramı daha idrak edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Sevginin, saygının ve hoşgörünün arttığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, yoksulların gözetildiği, umutların canlandığı, komşu ve akrabaların unutulmadığı bayramlar, birlik ve beraberliğin gelişmesi ve toplumsal bağların güçlenmesine önemli katkılar sağlamaktadır.
Bu vesile ile şehit ve hayatta olmayan gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anarken, bayram günleri ile sınırlı olmaması gerektiğine inandığım hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde, Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine, ülkemiz, bölgemiz ve ilçemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler